EDUKACJA KADR I WYMIANA DOŚWIADCZEŃ

Wydział Zarządzania Uniwersytetu Gdańskiego oraz Uniwersytet w Akureyri we współpracy z PAOP podjęły się organizacji konkurs stypendialnego

ODPOWIEDZIALNE RYBOŁÓWSTWO

HUMAN 2 OCEAN

WSPÓŁPRACA NAUKOWA

Od początku swojego istnienia nasza Organizacja współpracuje z Morskim Instytutem Rybackim – Państwowym Instytutem Badawczym w Gdyni.

> > >

Aktualności

19 listopada 2012

Stanowisko EAPO w sprawie gatunków głębinowych

Północnoatlantycka Organizacja Producentów przedstawia stanowisko EAPO w sprawie zarządzania połowami gatunków głębokowodnych.

http://www.paop.pl/userfiles/file/EAPO%20Position%20Paper%20on%20Access%20to%20Deep%20Sea%20Fisheries%20-%2019%20November%202012.pdf

15 listopada 2012

Stanowisko Europeche w sprawie Deklaracji z Limassol

Północnoatlantycka Organizacja Producentów przedstawia stanowisko Europeche w sprawie Deklaracji z Limassol dotyczącej braku rybołówstwa w projekcie Blue Economy.

http://www.paop.pl/userfiles/file/Limassol%20Declaration%20press%20release%20EN.pdf

10 października 2012

Stanowisko Europeche w sprawie karmazyna ICES I,II

Północnoatlantycka Organizacja Producentów prezentuje stanowisko Europeche w sprawie stada karmazyna pelagicznego w rejonie ICES I,II.

EPLetterMrSDamanakiredfishEN-1-1-1.doc

26 września 2012

Konferencja Polityka rybołówstwa w Polsce- stan i przyszłość

W dniu 25 września odbyła się w Sejmie RP, zorganizowana przez  Sejmową Komisję Rolnictwa i Rozwoju Wsi Konferencja nt. " Polityki rybołówstwa w Polsce- stan i przyszłość"

11 września 2012

Stanowisko Europeche/Cogeca/EAPO po Radzie Ministrów UE w sprawie reformy CFPwie

Publikujemy wspólne stanowisko Europeche, Cogeca i EAPO w sprawie wyników Rady Ministrów 14-15.05 w sprawie reformy Wspólnej Polityki Rybackiej, w kwestii odrzutów i MSY.

http://Press_release_Council_15_05_EN.doc

1413121110987 ... 1

Strona:

© 2020 Wszystkie prawa zastrzeżone.

4mk - grafika

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.